evenementen

FlexEvents

Flexibele energie is belangrijk voor de ontwikkeling van duurzame energie. Op welke events kunt u terecht voor meer inspiratie en informatie? Flxbl World zet ze voor u op een rijtje.

21 okt

events-dot

Rotterdam – De elektrische auto als standaard vervoersmiddel, huishoudens zonder gasaansluiting of al ons voedsel plasticvrij verpakt? Welke veranderingen en keuzes moeten we de komende decennia maken om een duurzaam Nederland te realiseren? En hoe behalen we ook in ons land de klimaatdoelen uit het Parijsakkoord? Met deze vragen gaan wij aan de slag tijdens de Jonge Klimaattop 2017.

9 nov

events-dot

Groningen – In Groningen, Fryslân en Drenthe willen we écht werk maken van de energietransitie. Niet blijven mijmeren over een betere toekomst voor de volgende generatie, maar actie! Werken aan concrete plannen die bijdragen aan klimaatneutraliteit in 2050. Tijdens de Nationale Klimaattop 2016 zijn de eerste klimaatacties in gang gezet. Maar dat alleen is niet genoeg. Het is tijd om de klimaattop naar de regio te halen en het stokje over te nemen.

19 nov

events-dot

Rotterdam – Als je een tiny house gaat bouwen of je huis ecologisch en klimaat bewust wil verbouwen, dan kun je gemakkelijk verzanden in een maandenlange zoektocht. Strohplatz biedt daarvoor de cursus zelfvoorzienend off-grid leven. De lesstof omvat alle zaken die je tegenkomt zodra je daadwerkelijk je levensstijl ecologischer en duurzamer wil inrichten.

20 – 21 nov

events-dot

Amsterdam – Flexible Power Alliance Network (FAN), een partner van Smart Energy Demand Coalition (SEDC), organiseert een internationaal evenement over flexibele energie: FLEXCON 2017. Het doel is om te inspireren en concepten en oplossingen te ontwikkelen om flexibele energie nog relevanter te maken in de energietransitie.

Logo Header Menu