evenementen

FlexEvents

Flexibele energie is belangrijk voor de ontwikkeling van duurzame energie. Op welke events kunt u terecht voor meer inspiratie en informatie? Flxbl World zet ze voor u op een rijtje.

19 nov

events-dot

Rotterdam – Als je een tiny house gaat bouwen of je huis ecologisch en klimaat bewust wil verbouwen, dan kun je gemakkelijk verzanden in een maandenlange zoektocht. Strohplatz biedt daarvoor de cursus zelfvoorzienend off-grid leven. De lesstof omvat alle zaken die je tegenkomt zodra je daadwerkelijk je levensstijl ecologischer en duurzamer wil inrichten.

20 – 21 nov

events-dot

Amsterdam – Flexible Power Alliance Network (FAN), een partner van Smart Energy Demand Coalition (SEDC), organiseert een internationaal evenement over flexibele energie: FLEXCON 2017. Het doel is om te inspireren en concepten en oplossingen te ontwikkelen om flexibele energie nog relevanter te maken in de energietransitie.

28 nov

events-dot

Nijmegen – Nijmegen is verkozen tot dé groene hoofdstad van Europa in 2018. Tijdens het Duurzaamheidscafé van 28 november 2017 presenteert de gemeente Nijmegen haar green capital plannen voor 2018 aan de stad.

10 dec

events-dot

Utrecht – In samenwerking met Rijkswaterstaat, organiseert NJR Jong en Duurzaam het Future Generations Forum, een interactief, dagvullend evenement. Deze dag, georganiseerd voor én door jongeren van 12 tot 35 jaar oud, heeft als doel jullie – de generatie van de toekomst – te inspireren om onze samenleving te verduurzamen.

Logo Header Menu